Анджелина Джоли живее в ''къща на ужасите''

17:10, 23 сеп 17 / Любопитно 25 766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Животът след раздялата с Брад Пит се оказва доста труден за самотна майка с 6 деца, била тя и Анджелина Джоли. Американското издание In touch, наскоро публикува статия, базирана на достоверни източници на медията, в която те разказват в какъв хаос живее актрисата, заедно с децата си.


Анджелина наскоро купи масивна къща в Лос Анджелис, където се нанесе с децата и домашните им любимци. Според източниците на изданието, обаче в подредбата и декорацията на къщата не са използвани скъпо-струващи интериорни дизайнери, а напротив. Децата са оставени сами да определят как да изглеждат помещенията, което е довело до истински хаос.

«Това е къща на ужасите», казва източникът пред In touch, децата не спазват график – лягат си когато си поискат, хранят се с вредна храна и газирани напитки, а когато пожелаят пускат различните си домашни любимци, които включват дори змии на свобода.

Оказва се, че самотното майчинство е доста трудно за холивудската актриса, продуцент и режисьор. Ежедневните грижи за домакинството и графиците на децата са едва ли не непосилна задача за Анджи, която преживява доста в последните няколко години, твърдят източници на изданието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама