Първите редовни номинации доведоха до поредни скандали в Къщата на Vip Brother

14:17, 21 сеп 17 / Любопитно 25 715 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите ще получат новата си седмична мисия „Big Brother търси талант“. Разделени по групи, те ще трябва да показват различни таланти, а зрителите ще имат последната дума за успеха на мисията. След епизода във Facebook страницата на предаването ще бъдат публикувани видеа с изпълненията им, които трябва да съберат възможно най-много харесвания за определено време.

Отново зрителите бяха тези, които решиха Съквартирантите да гледат номинациите си по време на живото предаване снощи. Звездите проследиха кой и с какви мотиви ги е номинирал, а на края на вечерта Мегз, Шеф Петров и Тони Стефанов събраха най-голям отрицателен вот и ще се борят за оставане в шоуто този понеделник. Тази вечер ще проследим реакциите на Съквартирантите след номинациите. Породилото се напрежение между Мегз и Мария ще ескалира за пореден път, а преките обвинения на Мегз към Мария, за произхода на доходите ѝ, ще накарат певицата да се закани да вземе драстични мерки.

В дейли епизода тази вечер ще видим и развръзката от тайната мисия на Алекс и Влади. Двете момичета трябваше да се разменят в Къщата и да вършат пакости, но без останалите да ги заподозрат. Дали красивите хип-хоп изпълнителки ще извоюват мястото си в Къщата, или Big Brother ще им даде две минути да я напуснат завинаги, ще разберем днес от 21:00 часа.


Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама