БДЖ – въвежда предварителна продажба на билети за почивните дни по повод Деня на Независимостта

14:27, 11 сеп 17 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За удобство на всички клиенти, които предвиждат да пътуват с влак по време на почивните дни около 22-и септември – Деня на Независимостта на България, „БДЖ – Пътнически превози” въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин БДЖ дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, както и своевременно да закупят билет и резервация за седящо място за предпочитания от тях влак.

Предварителната продажба на билети и резервации за седящи места, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички железопътни гари и бюра в страната от днес (11-и септември) до 24-и септември.

Клиентите на БДЖ  могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси и гишетата „Информация” в железопътните гари, както и на националния информационен телефон 0700 10 200.

За почивнитените дни по повод Деня на Независимостта на България, от националния превозвач предвиждат да осигурят и допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама