Отново задържаха голямо количество цигари на границата

10:01, 08 сеп 17 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нов случай на опит за пренасяне на 1551 кутии /30 820 къса/ контрабандни цигари предотвратиха при съвместна проверка митнически и гранични служители на ГКПП Капитан Андреево, съобщават от Агенция Митници

На 6 септември , на трасе „Входящи автомобили и автобуси" на ГКПП Капитан  Андреево пристига микробус „Mercedes benz" с иракска регистрация, влизащ в страната от Турция и пътуващ за Англия. В пътническия микробус пътува семейство - съпрузи с четири деца. Пред митническите органи пълнолетните лица заявили, че не пренасят стоки за деклариране.  Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която митническите служители установяват укрити тютюневи изделия във всички възможни естествени кухини на автомобила - в седалките, вратите, калниците и в акумулатора. Цигари са открити и в багажа на пътниците, а при пролъчване - и в тавана на микробуса. Общото количество на задържаните тютюневи изделия е 1551 кутии /30 820 къса/ без бандерол от марката „ММ special slims".

Цигарите са задържани. Задържан е и микробусът, послужил за извършване на нарушението. На шофьора е съставен акт по Закона за митниците. По случая ще бъде образувано административнонаказателно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама