Победителката от «Х Фактор» Великобритания пристига в България

15:25, 03 сеп 17 / Култура 25 685 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Победителката на X Factor UK 2015 –Луиза Джонсън, която се превърна не само в откритие за Великобритания, но и за световната поп сцена, ще пристигне в България в началото на следващата седмица, за да преживее отново емоцията на музикалното шоу, което даде старт на кариерата й. Този път звездата ще влезе в ново амплоа, включвайки се в избора на кандидатите за голямата сцена в X Factor България.

Британската изпълнителка ще бъде специален гост на Саня Армутлиева в ключов момент от новия сезон на шоуто, което стартира на 10 септември от 20:00ч. в ефира на Нова Телевизия. Именно къщите на съдиите ще предрешат съдбата на отборите на Саня, Любо, Заки и Криско, които ще се изправят пред тежък избор, в компанията на доказали се изпълнители.

Луиза Джонсън печели 12-тото издание на X Factor UK на 17-годишна възраст, превръщайки се в най-младия участник в историята на шоуто до този момент. Изпълнението на финала с ментора й - Рита Ора, и песента „And I'm Telling You I'm Not Going”, е летящ старт за кариерата на младата певица.

сн. Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама