Натурални решения при заболявания на венците. Част 2

11:15, 03 сеп 17 25 625 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кокосово масло и Хималайска сол

За да намалите възпалението на венците, внимателно масажирайте венците със смес от кокосово масло и розова Хималайска сол. Направете го за 3-4 минути и след това изплакнете устата си с прясна вода. Заедно те имат мощни антимикробни и противовъзпалителни свойства, които помагат за облекчаване на симптомите, когато имате отдръпвания на венците.

Витамин С

Недостигът му причинява възпалени и кървящи венци. Увеличаването на приема на богати на витамин С храни, включително портокали, зеле, червени чушки, броколи и брюкселско зеле може да помогне за намаляване на възпалението и кървенето, свързани с отдръпване на венците.

Алое вера

Изследователи в Индия са изучили ефикасността на Алое вера при оралното здраве. В проучването са използвали пасти за зъби с алое вера, вода за уста, гелове, лосиони, спрейове, сокове и добавки. Резултатите показват, че прилагането на гел от алое вера върху възпалени венци и джобове води до подобряване на пародонталните условия. Като се вземат 100 милиграма на ден, в допълнение към масажирането с гел от алое върху венците, може да ускори зарастването, когато венците се отдръпват.

Конец за зъби

Те значително ще ви помогнат да намалите плаката и бактериите, а от там и възпаленията на венците. Изебере изцяло естествен конец, който не съдържа PFOA или други съединения с незалепващо действие.

Вода за уста

Използването на вода за уста от маслото от риган е чудесен начин за борба с инфекциите в устата. Ореховото масло има силни противогъбични, антибактериални, антиоксидантни, антивирусни и антипаразитни съединения, които могат да стимулират заздравяването на възпалени венци, докато се борят с инфекцията.

 

Източник:

www.draxe.com

Информацията в сайта topnovini.bg не е предназначена да бъде заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение. Преди да започнете каквато и да било диета, хранителен или спортен режим се посъветвайте със специалист.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ppu-pro_Kap 15:59, 05 апр 24

Наша команда квалифицированных специалистов проштудирована предъявить вам прогрессивные системы утепления, которые не только предоставят надежную покров от прохлады, но и подарят вашему жилью стильный вид.
Мы практикуем с современными строительными материалами, заверяя прочный время эксплуатации и превосходные результаты. Изолирование внешнего слоя – это не только экономия энергии на прогреве, но и забота о окружающей среде. Экономичные технологические решения, какие мы используем, способствуют не только дому, но и поддержанию природных ресурсов.
Самое ключевое: Стоимость утепления дома снаружи цена у нас стартует всего от 1250 рублей за м2! Это доступное решение, которое сделает ваш домашний уголок в фактический теплый угол с минимальными затратами.
Наши проекты – это не только утепление, это образование территории, в где каждый деталь отразит ваш персональный стиль. Мы примем все все твои пожелания, чтобы преобразить ваш дом еще еще более уютным и привлекательным.
Подробнее на https://www.ppu-prof.ru
Не откладывайте заботу о своем помещении на потом! Обращайтесь к исполнителям, и мы сделаем ваш обиталище не только комфортнее, но и более элегантным. Заинтересовались? Подробнее о наших проектах вы можете узнать на веб-ресурсе. Добро пожаловать в пространство уюта и качественной работы.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама