МС решава за допълнителен трансфер по бюджета на ДОО и Столична община

19:22, 27 юни 17 / Политика 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На редовното си заседание Министерски съвет ще обсъди проект на решение за предложение до президента за издаване на указ за изменение и допълнение на указ №85 от 2012 г. за утвърждаване на длъжностите във въоръжените ни сили и в Националната служба за охрана, изискващи висши офицерски звания, предаде репортер на БГНЕС.

Министрите ще разгледат и проект на постановление за определяне размера на еднократната помощ за ученици, записани в първи клас на държавно или общинско училище, за покриване на част от разходите в началото на учебната 2017/2018 година, както и проект на решение за приемане на актуализирана национална пътна карта за научна инфраструктура 2017-2023 г.

Ще бъде обсъдено постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2017 г., както и проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Столична община за 2017 г. На заседанието на МС ще бъде одобрен и проект на закон за държавните помощи.

Предстои министрите да обсъдят и проект на постановление за изменение и допълнение на устройствения правилник на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси”, приет с постановление №13 на Министерския съвет от 2004 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама