Нападнаха съпругата на зам.-главния мюфтия, била със забрадка

17:15, 27 юни 17 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жената на заместник-главния мюфтия е била нападната заради това, че носи забрадка, предаде БГНЕС.

Пред bTV главният секретар на мюфтийството заяви, че жената е била нападната пред един от столичните хипермаркети, докато пазарува със семейството си.

Атаката е започнала със словесни нападки на верска основа, след което жената и дъщерите й са станали обект и на физическа саморазправа. Нападателите са две млади момичета, подстрекавани от млад мъж. По информация на bTV случаят се разследва от звеното за футболно хулиганство.

На място веднага се е отзовал полицейски екип, пред който пострадалите са разказали за случилото се. Работата за изясняване на самоличността и издирването на извършителите продължава.

МВР съобщава, че към 11.40 часа днес е получен сигнал в полицията, че на излизане от магазин в кв. „Свобода“ две девойки на 20 и 16 години са станали обект на агресия. Служители на СДВР работят по изясняване на инцидента.

Според първоначалните данни две момичета и момче се приближили и ги ударили. На място веднага се е отзовал полицейски екип, пред който пострадалите разказали за случилото се. Продължава работата за изясняване на самоличността и издирването на извършителите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама