Меси не покани Марадона на сватбата си

15:15, 27 юни 17 / Спорт 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нападателят на Барселона Лионел Меси не покани на сватбата си бившия селекционер на Аржентина Диего Марадона, съобщи Mundo Deportivo. Марадона е "изпаднал в немилост" заедно с президента на каталунския клуб Хосеп Мария Бартомеу и бившия наставник на отбора Луис Енрике

Диего Марадона работи с Меси в периода 2008 - 2010 г.

Асът на Барса и спътницата му в живота Антонела Рокуцо планираха две сватбени церемонии за тази година, като първата ще се състои на 30 юни в катедралата на родния град на двамата - Росарио. Меси покани всичките си съотборници, но не всички от тях ще присъстват, разбира се по уважителни причини. Поканени са и всички специалисти, работили с първия отбор през миналия сезон, без Луис Енрике.

Наставникът в първия си сезон на "Камп Ноу" имаше проблеми с Меси и медиите дори писаха, че аржентинецът е поставил ултиматум на ръководството, искайки оставката на Енрике. После отношенията между двамата се подобриха значително, но не може да се говори за приятелство между тях. Банкетът в Росарио ще бъде в покрайнините на родния град на булката и младоженеца, на него ще присъстват около 600 гости. Няколко седмици по-късно ще има още една церемония, този път в каталунската столица, а тържеството ще се проведе в ресторанта на Хавиер Масчерано. Такова решение двойката е взела, за да не се обидят многобройните им приятели от Испания, които няма да могат да присъстват на първата сватба в Аржентина. Лео и Антонела живеят заедно от 2008 г. Имат двама сина – Тиаго, който се роди през ноември 2012 г. и Матео, който проплака за първи път през септември 2015 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама