Джони Деп влезе в полезрението на тайните служби заради заплахи срещу Тръмп

20:08, 23 юни 17 / Свят 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тайните служби на САЩ, известни като „Сикрет сървис“, една от задачите на които е и охраната на американския президент Доналд Тръмп, са коментирали изказване на холивудския актьор Джони Деп, в което той говори за убийство на държавния глава. Това съобщи ТАСС.

„Сикрет сървис“ са отговорили на запитване от американската телевизия ABC за коментар на изказване на Деп по време на музикалния фестивал в Гластънбъри, Великобритания.

„Ние внимателно проследяваме информацията за откриване на източника, в това число и в социалните мрежи, и оценяваме възможната заплаха. От съображения за сигурност не можем да обсъждаме конкретно или в общ план средствата и методите, използвани от нас при изпълнението на задачите по охраната“, се казва в съобщението на тайните служби.

По време на среща с фенове на фестивала в Гластънбъри след споменаването на Тръмп, Деп задал провокиращия въпрос „А кога беше последният път, в който актьор е убил президента?“. „Искам само да внеса яснота, че аз не съм актьор. Аз лъжа, за да си изкарвам прехраната“, допълни още той.

Най-вероятно Деп е имал предвид убийството на 16-я американски президент Ейбрахам Линкълн по време на спектакъл във Вашингтон, където е застрелян от актьора Джон Уилкс Бут. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама