Депутатите от ВОЛЯ ще дадат имунитетите си, атаката идвала от конкуренцията

12:16, 23 юни 17 / Политика 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С Кръстина Таскова сме готови да дадем имунитета си, без да губим времето на НС. Не успях да разговарям с Веселин Марешки, но той вече веднъж го даде. Това заяви депутатът от Воля Пламен Христов, предаде БГНЕС.

„Нямаме никакви притеснения във връзка с евентуални разследвания. Доколкото разбрах става въпрос за едни обвинения, които са плод на конкуренция. Обвиненията са абсолютно неоснователни, скалъпени са и са плод на конкуренция. Има конкретни лица и дружества, които стоят зад обвиненията така, че няма нужда да подозирам. За това, че е било неоснователно говорят и факти, като разследване на прокуратурата се е произнесла, че няма основание за повдигане на обвинение“, каза Христов.

Той посочи, че никога не е имал нужда да заплашва. „Преди да станем депутатите с Марешки също сме били обект на атаки от конкуренция. Това е нормално, защото само Марешки продава на народа лекарствата и впоследствие горивата толкова евтино“, заяви Пламен Христов.

„В момента Сотир Цацаров е преценил, че може да започне нови действия срещу нас. На разположение сме да отговаряме и да дадем всичко необходимо, за да не възпрепятстваме следствието. Нямаме никакво притеснение. Сигурен съм, че нито един от депутатите от ВОЛЯ имат притеснение да им бъдат отнети имунитетите по какъвто и да било повод. Ние нямаме нужда от имунитети“, посочи депутатът от ВОЛЯ.

„По отношение на атаките, които зачестиха срещу нас подозрения имаме и не само. Цялата тази съвкупност от атаки много мирише на бензин“, заключи Христов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама