Джордж Клуни продаде компанията си за текила "Касамигос" за 1 млрд. долара

08:27, 22 юни 17 / Любопитно 25 1246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джордж Клуни и неговият делови партньор Ранди Гербер продадоха компанията си за текила "Касамигос" на британския алкохолен производител "Диаджео" за 1 млрд. долара. Тя бе основана преди 4 години от тримата приятели - съпруга на Синди Крофорд Ранди Гербер, бизнесмена Майкъл Мелдман и Джордж Клуни, който всъщност потвърди днес продажбата на алкохолния бранд. Това съобщи БГНЕС.

"Ако ни бяхте попитали преди 4 години дали компанията ни ще има приходи от милиарди долари, щяхме да отговорим отрицателно. Това отразява вярата на "Диаджео" в нашата фирма и нашата вяра в "Диаджео". Въпреки това ние не си отиваме съвсем - ние ще си останем част от "Касамигос", каза днес 56-годишният актьор, който наскоро стана за първи път баща.

В последните няколко месеца името на текилата "Касамигос" често се появяваше в "Инстаграм" профилите на Синди и Ранди. Названието й дори се появи във връзка с новината, че Джордж Клуни и Амал ще станат родители на близнаци. През март Клуни сподели, че е решил да подходи с креативност и е предложил на жена си да кръстят бъдещите си деца на "Касамигос". Амал обаче категорично е отрязала това му желание.

"Жена ми каза, че не мога да ги кръстя Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено", оплака се той в интервю за американска медия. В крайна сметка обаче кръсти новородените си близнаци Александър и Елла. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама