В училище подигравали Ирина Шейк като плоската

00:04, 18 юни 17 / Любопитно 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Немалко знаменитости са били взимани на присмех в училище заради външността, не прави изключение и 31-годишната руска супермоделка Ирина Шейк. 

Тя не крие, че в ученическите си години е била „грозното пате“, като това нейно мнение за самата себе било създадено от нейните съученици.

Тя споделя, че често са я дразнили заради високия ръст, твърде издутите устни и матовата кожа. „Бяха най-кльощавата в училището си, при това обичах да нося обувки на ток и къси поли. Заради тази кльощавост, високия ръст и краката като кибритени клечки ме наричаха „плоската“. Съучениците ми де присмиваха, но момчетата от по-горните класове бяха къде по приветливи. Като цяло изобщо не бях популярна“, признава тя в Hello, цитирано от БГНЕС.

Звездата от световните модни подиума отбелязва, че устните е взела от майка си Олга, а матовата кожа от баща си Валери Шайхлисламов, който е татарин по произход.

Подигравките над нея били толкова силни, че в един момент й се искало да стане момче: „На 14 години бяха готова да ми отсекат ръката, но да стана момче. Тогава ми се струваше, че съм ужасна и никога няма да бъда привлекателна“, спомня си още тя.

Но всичко това се изпари, веднага щом тя подписа първия си договор.

Ирина е родена в град Еманжелинск, който се намира в Западен Сибир. Баща й бил миньор и умира рано от болест на белите дробове. Майка й е била преподавателка по музика и е трябвало да работи на две места, за да изхрани двете си дъщери.

Вече втора година тя има връзка и живее с британския актьор Брадли Купър. През март тази година им се роди дъщеря. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама