Джей Зи определи Барак Обама като "най-великия рапър"

00:53, 17 юни 17 / Любопитно 25 263 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската хип-хоп звезда Джей Зи определи бившия американски президент Барак Обама като "най-великия рапър на всички времена" и го нареди сред най-големите си вдъхновения в кариерата си. Той стори това в дълга публикация в микроблога "Туитър" по случай официално си влизане в Залата на славата за автори на песни днес, предаде БНЕС.

До ласкателствата се стигна, след като всъщност именно Обама представи Джей Зи на церемонията за неговото официално влизане в Залата на славата. Политикът направи изненадващо видео включване по време на събитието, в което определи музиканта като своя „сродна душа“.

„Иска ми се да мисля, че двамата с г-н Картър се разбираме. Никой, който ни е срещал като млади мъже, не би очаквал да бъдем там, където сме днес“, каза Обама за Джей Зи, който заедно със съпругата си Бионсе участваха активно в двете предизборни кампании на първия чернокож американски президент.

Припомняме, че в речта си Обама посочи и други прилики между него и рапъра, който израства в Бруклин под името Шон Картър. Според бившия държавен глава и двамата са израстнали без бащи, били са подложени на лишения и „имат съпруги, които са значително по-популярни“ от тях.

Обама също така призна, че е дългогодишен фен на Джей Зи. „Почти съм сигурен, че аз съм единственият президент, който е слушал музиката на Джей Зи в Овалния кабинет“, каза той правейки отправка към своя наследник Доналд Тръмп. „Това може и да се промени в някакъв момент, но съм почти сигурен, че засега е вярно“, допълни той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама