Барак Обама въведе Джей Зи в Залата на славата за автори на песни

12:15, 16 юни 17 / Любопитно 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият американски президент Барак Обама представи американския рапър Джей Зи на церемонията за неговото официално влизане в Залата на славата за автори на песни, предаде БГНЕС. Политикът направи изненадващо видео включване по време на събитието, в което определи музиканта като своя „сродна душа“.

„Иска ми се да мисля, че двамата с г-н Картър се разбираме. Никой, който ни е срещал като млади мъже, не би очаквал да бъдем там, където сме днес“, каза Обама за Джей Зи, който заедно със съпругата си Бионсе участваха активно в двете предизборни кампании на първия чернокож американски президент.

В речта си Обама посочи и други прилики между него и рапъра, който израства в Бруклин под името Шон Картър. Според бившия президент и двамата като деца са били без бащи, били са подложени на лишения и двамата „имат съпруги, които са значително по-популярни“ от тях.

Обама също така призна, че е дългогодишен фен на Джей Зи. „Почти съм сигурен, че аз съм единственият президент, който е слушал музиката на Джей Зи в Овалния кабинет“, каза той правейки отправка към своя наследник Доналд Тръмп. „Това може и да се промени в някакъв момент, но съм почти сигурен, че засега е вярно“, допълни той.

Самият Джей Зи не присъства на церемонията, с която допълнително разпали слуховете, че съпругата му, която е бременна с близнаци, се очаква да роди всеки момент. Той благодари за отличието в „Туитър“, където отдаде почит на всички рапъри, които са повлияли на творчеството му през годините. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама