МБАЛ ''Света София'' с нова услуга - житейски консултации

10:33, 06 юни 17 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

МБАЛ ''Света София'' с нова услуга, към екипа на лечебното заведение се присъединява Лидия Петкова – създател на мотивационни програми ''Да заОбичаш Себе Си'', предаде БГНЕС.

Лидия Петкова ще работи активно с екипа на МБАЛ '' Света София'', като ще мотивира хората от персонала в трудната, напрегната и стресова ежедневна работа, съобщиха от здравното заведение.

На услугите на Лидия Петкова може да разчита всеки, който желае да обсъди лични проблеми и който има нужда от мотивация при избор или решение на даден проблем. Консултациите ще се провеждат в дните понеделник, сряда и петък , само след предварително записване на телефоните на регистратурата на МБАЛ ''Света София'' 02/8184600 и 02/8184608.

Лидия Петкова е вдъхновяващ и мотивационен лидер, лайф коуч, лектор, писател, консултант. Създател на вдъхновяващи и мотивационни програми "Да заОбичаш Себе Си". Автор на книгата “Да заОбичаш Себе си за 11 дни. Срещата-консултация е с продължителност 1 час, с цена – 100 лева

Какво представляват житейските консултации (''лайф коуч'') с Лидия Петкова?

На тази среща ще споделите това, което ви тежи и което искате да се промени в живота ви. Ще си поговорим за всичко, което не е в хармония с вас и което ви пречи да бъдете най-добрата версия на себе си. Ще създадем споделено пространство на доверие и съпричастност. Накрая ще получите моят личен анализ, изработен специално за вас и вашите нужди и желания, както и препоръките ми за промяна на стила на живот. Заедно ще изградим програма, която да следвате, за да подобрим качеството ви на живот и да започнете отново да се чувствате пълноценен и щастлив човек. Един съкровен разговор и съвместно изготвяне на програма. След това ще проверяваме редовно до къде е стигнала програмата и какви са резултатите от нея, и ако има нужда ще коригираме и адаптираме, за да се превърнете в най-добрата своя версия. За да има ефект е нужно срещите да са поне веднъж седмично. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама