Тайгър Уудс отрича да е шофирал пиян или дрогиран

09:32, 30 май 17 / Любопитно 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаменитият голфър Тайгър Уудс отрича, че причина за ареста му е шофиране на автомобил в състояние на алкохолно или наркотично опиянение. Това съобщи БГНЕС.

Спортистът бе задържан от полицията в три часа през нощта в близост до дома му в град Джупитър (Флорида). Няколко часа по-късно Уудс бе освободен под гаранция. В обръщение към феновете си и обществеността късно в понеделник носителят на 14 мейджър титли обясни, че причина за задържането му е "неочаквана реакция" на лекарства, които е приемал.

"Разбирам сериозността на нарушението и съм готов да понеса пълната отговорност за това. Искам обаче обществеността да знае следното - не става въпрос за алкохол. Това, което се случи, бе неочаквана реакция на лекарства, които ми изписаха. Не съм мислил, че съчетание на лекарства може да окаже такъв ефект на организма", оправда се Уудс. 41-годишният голфър през април претърпя поредна операция на гърба, заради която ще пропусне сезон 2017. Той обаче не губи надежди, че ще се върне в професионалния спорт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама