ЦСКА-София с победа над Левски

22:54, 28 май 17 / Спорт 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На Националния стадион „Васил Левски“ срещата започна досущ като последната между двата тима и „червените“ поведоха в резултата още преди да е изтекла една минута. Давид Симао се разписа с точно изпълнение от свободен удар, като голяма вина за гол носи вратарят на „сините“ Николай Кръстев. До края на първата част възпитаниците на Стамен Белчев пропуснаха няколко добри възможности, за да удвоят преднината си, предаде БГНЕС.

 

След почивката играчите на Левски натиснаха в търсене на изравнителен гол, но бяха попарени в 67-та минута, когато Густаво Кулма покачи на 2:0 с добавка след изстрел на Каранга, който бе отразен от Кръстев. „Червените“ сложиха точка на спора в 82-та минута, когато Симао вкара втори гол от свободен удар, като отново Кръстев бе хванат неподготвен.

По този начин тимът на ЦСКА-София записа втора поредна убедителна победа над Левски и ще завърши на второ място в класирането на Първа лига, докато „сините“ ще останат на трето място и ще играят бараж за Лига Европа с отбора на Верея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама