Валентин Радев: Решени сме на всички мерки, за да спрем покачването на смъртността по пътищата

12:09, 27 май 17 / Политика 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бързи мерки за спиране на покачването на смъртните случаи по пътищата бяха набелязани на извънредно заседание на Министерски съвет днес, предаде БГНЕС.

Водихме много сериозен дебат. Някой от мерките, които обсъдихме са обединение на контролните органи, след което и промяна в законодателството, каза на брифинг вътрешният министър Валентин Радев. Дадохме си много кратки срокове и с помощта на колегите от другите министерства, ще успеем да овладеем този процес. Министър Радев заяви, че някои от мерките не могат да бъдат реализирани бързо, но правителството е решено на всичко, за да спре покачването на смъртността по пътищата.

На извънредното заседание на Министерски съвет, свикано от премиера Бойко Борисов присъстваха и зам.-министрите на МВР Красимир Ципов и Стефан Балабанов, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорът на Главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, заместникът му старши комисар Тодор Гребенаров и началникът на отдел „Пътна полиция” в ГДНП комисар Бойко Рановски. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама