Ансамбълът по художествена гимнастика спечели купата за отбор на месец април

19:14, 25 май 17 / Спорт 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ансамбълът по художествена гимнастика спечели анкетата за отбор на месец април в традиционната анкета на Пресклуб България, предаде БГНЕС. 

За отличните си изяви през изминалия месец грациите ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс очаквано получиха най-много гласове от родните спортни редакции. Наградата за спортист на месеца пък отиде при Невяна Владинова.

Иначе възпитаничките на Весела Димитрова оставиха зад себе си шампионите в Балканската лига по баскетбол Берое, както и волейболния първенец на България при жените Марица /Пд/. Логично Димитрова спечели и приза за треньор на месец април.

„Предстоят корекции в съчетанията. Новости ще има и в двете съчетания – на 3 топки и 2 въжета и на 5 обръча. Така композициите ще изглеждат още по-хубави", сподели тя, като обяви, че новите елементи ще бъдат показани за първи път в средата на юли на турнира в Минск. „Промените много ни харесват, опитваме се да бъдем още по-изразителни”, разкри Мадлен Радуканова.

Весела Димитрова разкри и че през следващия месец момичетата ще имат тренировъчен лагер в Япония, а след това ще участват в 2 турнира от веригата Чалъндж. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама