Уейн Рууни остана извън групата на Англия

18:20, 25 май 17 / Спорт 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни не попадна сред избраниците на селекционера на Англия Гарет Саутгейт за предстоящите мачове с Шотландия и Франция, предаде БГНЕС. Като причина за решението си, специалистът изтъкна малкото игрови минути на 31-годишния нападател с екипа на „червените дяволи” през кампанията.

„Разполагаме с много играчи, които се представят на страхотно ниво точно в зоната, в която действа и Уейн. Последния път, когато говорих по темата споделих, че той няма достатъчно изиграни мачове. В последно време получи определено игрово време, но все пак има футболисти, в лицето на Адам Лалана и Деле Али, които в момента играят много силно за нас. Така че това е основната причина – просто други футболисти се намират в по-добра форма и заслужават да запазят своето място в състава”, заяви Саутгейт пред сайта на Футболната асоциация.

На 10 юни „Трите лъва” гостуват на Шотландия в мач от група F на квалификациите за Световното в Русия през 2017. Три дни по-късно Англия ще играе и приятелската среща със селекцията на Франция. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама