Марселиньо: Финалът беше уникална трагедия

15:18, 25 май 17 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Финалът беше уникална трагедия, не играхме нищо. Лошо стана вчера, ние не обичаме така, но това е футбол и трябва да гледаме напред", призна плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо, който днес бе отличен за най-добър футболист на сезона в анкетата "Футболист на футболистите", предаде БГНЕС.

Бразилският халф печели за втори път в последните три години отличието, което се определя с гласовете на професионалните футболисти в България. "Щастлив съм футболът е моят живот, моята работа. Когато получиш награда за твоята работа, ставаш щастлив и аз съм много щастлив днес. Моята работа е постоянно да правя нещо добро и накрая да има награда. Може не само за мен, но и за отбора. Финалът беше уникална трагедия, не играхме нищо. Лошо стана вчера, ние не обичаме така, но това е футбол и трябва да гледаме напред", коментира Марселиньо след церемонията.

"Имах голям шанс за трансфер, преди 1-2 години, но и аз не спирам, винаги има някои да се обади, да пита. Имам договор за още 2 години с Лудогорец, но не може да се кажи какво ще се случи утре. Може да си тръгна утре, може и да остана още две години или три, не знам. Засега мога да кажа, че имам договор за още 2 години с Лудогорец. Искам постоянно да сме шампиони и всяка година да сме в Шампионска лига. Това не само аз, целият отбор мисли така. Когато се върнем, трябва да направим хубава подготовка и отново да влезем в Шампионска лига, това е нашата работа", допълни той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама