Ариана Гранде прекъсва турнето си след атентата в манчестър

22:47, 24 май 17 / Свят 25 461 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Ариана Гранде прекъсва своето турне, след атентата в Манчестър, който бе извършен на стадиона „Манчестър Арена“, докато хората излизаха след неин концерт. Предаде БГНЕС

„Заради трагичните събития в Манчестър, турнето Dangerous Woman на Ариана Гранде се прекъсва докато ние успеем да оценим ситуацията и да окажем почит на загиналите“, се казва в комюнике на организаторите на турнето на певицата.

Ариана Гранде отменя концертите, които трябваше да изнесе в четвъртък и петък в O2 Arena в Лондон, както и другите си концерти до пети юни в Белгия, Германия, Полша и Швейцария.

Не е отменен концертът й на 7 юни в Париж в AccorHotels Arena. Според организаторите, предвидено е по-късно и турне в Латинска Америка.

Изпълнителката се прибра във вторник в дома си в Бока Ратон, Флорида. Британският ежедневник „Дейли мейл“ публикува нейни снимки на слизане от самолета в САЩ, на които тя изглежда видимо потресена. „Ужасно много съжалявам от цялото си сърце. Нямам думи“, писа тя в „Туитър“ няколко часа след кървавия атентат. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама