63-годишна в кома след катастрофата в Кресненското дефиле

17:44, 24 май 17 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

63-годишна жена е с политравма и в състояние на кома след днешната катастрофа на ГП Е-79 в Кресненското дефиле, предаде БГНЕС .

В 14.35 ч. днес е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие между лек автомобил и ТИР. Тойота, управлявана от 69-годишен мъж от гр. Добринище на дясна крива нализа в насрещната лента и се блъска в ТИР „Скания” с румънска регистрация. След удара в товарния автомобил, лекият излиза от пътя и се блъска в ската.

С фрактура на рамо и ръка, водачът на автомобила е транспортиран и приет в отделението по ортопедия на МБАЛ-Благоевград, взета му е кръвна проба за алкохол.

Съпругата му е извадена от лекия автомобил след рязане на купето, тъй като бе затисната вътре. Извадена бе в 15.20 ч. Тя е с тежка черепно-мозъчна и гръдна травми, има фрактури на крайниците.

В 17 ч. пострадалата бе настанена в отделението по реанимация в кома, състоянието й не позволява транспортиране за столицата.

На местопроизшествието са натрупаха опашки от автомобили и в двете страни, движението бе възстановено само в едната лента в 15.45 ч. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама