Илияна Йотова: Носете България в сърцето си и пейте български песни

18:52, 30 апр 17 25 417 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пейте български песни и носете България в сърцето си. С това пожелание вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към участниците в V Национален младежки конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета”, който се проведе в гр. Хисаря, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, предаде БГНЕС.

„Искаме да ви виждаме у дома, разнасяйте славата на световните сцени, но се завръщайте. България има нужда от вас и от таланта ви”, каза още вицепрезидентът. Според Илияна Йотова децата са утрешните творци, от които ще има нужда цялото ни общество. „Във времена, в които ценностите и духът не са на почит, надеждата е в младите хора“, посочи вицепрезидентът.

Илияна Йотова изрази благодарност за възможността да звучат български песни и за усилията на организаторите на конкурса, който тази година се проведе под патронажа на вицепрезидента. Илияна Йотова връчи голямата награда за цялостно представяне и най-добър изпълнител на фестивала на Кристина Дончева и пожела на голямата победителка винаги да има 15 лалета на всеки свой концерт. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама