Индзаги: Рома ще са гладни за реванш

16:09, 29 апр 17 / Спорт 25 806 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наставникът на Лацио Симоне Индзаги коментира очакванията си относно утрешното дерби с градския съперник Рома, предаде БГНЕС. Двата тима ще премерят сили на „Олимпико” в среща от 34-ия кръг на Серия А. Интересното е, че само преди няколко седмици Лацио и Рома се срещнаха и на полуфиналите за Купата на Италия, където „лациалите” успяха да елиминират своя голям съперник и да се класират за финала.

„Очаквам от моите футболисти същото поведение на победители, което демонстрирахме и за Купата. Нуждаем се от това да поддържаме високо темпо на игра и да бъдем агресивни. Определено утре ще е много натоварващ двубой за футболистите. Въпреки че полуфиналите за Купата на Италия вече са минало в Рома ще са гладни за реванш”, заяви Индзаги на официалната пресконференция преди срещата.

„Остават още 24 часа до началото и се надявам утре феновете да изпълнят до краен предел стадиона, защото доколкото разбрах до момента продажбата на билети не върви добре. надявам се да видя същите фенове, които бяха и на мачовете за Купата. Въпреки че формално бяхме гости, това не се усети от трибуните”, допълни още той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама