9 двубоя подгряват довечера сблъсъка между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън

12:21, 28 апр 17 / Спорт 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Девет двубоя подгряват сблъсъка между българския шампион Кубрат Пулев и американския му съперник Кевин Джонсън тази вечер на боксовия ринг в зала "Арена Армеец" в София. Организаторите съобщават, че боксовата гала вечер "Последното отброяване" започва в 18.00 ч., тоест един час по-рано от първоначално обявения, предаде БГНЕС.

Всички мачове ще се излъчват на живо по DIEMA SPORT 2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, както и онлайн в платформата GONG PLAY.

Най-добрият боксьор на България Кубрат Пулев има шанс да защити своята Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация (WBA) в двубой с бившия претендент за отличието Кевин Джонсън. Кобрата триумфира на родна земя на 3 декември 2016 г., когато за първи път се би в България и принуди бившия световен шампион на WBC Самюел Питър да се откаже след едва три рунда пред 15 000 български фенове. В рамките на боксовата гала вечер ще има общо 10 боксови срещи, като на ринга излиза и братът на Кубрат – Тервел Пулев за третия си мач като професионалист.

Анализи на специалисти, интервюта със звездите и любопитни моменти от боксовата гала вечер ще предложи студийната програма в ефира на DIEMA SPORT 2, която е с начален час 17.30 ч. Водещ на коментарното студио е Емил Здравков, а всички подробности на живо от залата ще предава репортерът Гено Даскалов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама