ГЕРБ: Изборите отминаха, сега е време за сериозно и отговорно управление

11:39, 28 апр 17 / Политика 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

БСП още не е осъзнала вота на народа от изборите. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ Спас Гърневски, предаде БГНЕС.

Според Гърневски най-вероятно БСП никога няма да осъзнае, че пътят и мястото на България е в обединена Европа.

„По време на изборите и в тази зала чух нелепи изказвания как червената столетница ще се бори срещу паралелната държава ще се бори с олигархията, за вдигане на заплати, пенсии, единственото, което не чух от къде ще се изсипе тази манна небесна“, заяви Гърневски.

Той запита нима има важни обществени сектори, където начело да не са хора от бившата БКП. Днес нямаше да задаваме въпроса как международния панаир Пловдив беше криминално приватизиран, заяви Спас Гърневски и заяви, че Георги Гергов е четвърто поколение комунист и първо поколение олигарх.

„Изборите отминаха, сега е време за сериозно и отговорно управление на страната. Пред нас стоят огромни и важни приоритетите. Време е да загърби, политическото противопоставяне и да се заемем. Нека Бог да ни дари с разум“, призова депутатите от БСП Гърневски. От своя страна Корнелия Нинова заяви, че декларацията на ГЕРБ точно днес е неуместна. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама