Веселин Марешки няма да става министър, но ВОЛЯ има подготвени кадри във всяка сфера

13:29, 27 апр 17 / Политика 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Депутатът от ВОЛЯ Веселин Марешки не иска да става министър, но каза пред медиите в парламента, че от партията са "абсолютно готови сме във всяка една сфера с много силни кадри, въпрос на желание е на най-голямата парламентарна група да си избират партньорите, експертите и нивото на експертност", предаде БГНЕС.

Марешки допълни, че не са виждали последния документ и още не са водили никакви преговори и разговори с ГЕРБ по повод коалиционното им споразумение с ГЕРБ. „Очакваме да приключи процедурата с националистите и след това ще се срещнем да видим, все пак, какъв документ искат да представят за подкрепа“, каза той и напомни, че ПП ВОЛЯ е обявила готовност за подкрепа, но не просто ей така.

Според него над 90% от предизборната програма на ВОЯЛ започва да става част от програмата на коалицията. Марешки ще има условия към коалицията само за ангажиментите, които са поети пред българските граждани. „Няма да имаме настояване за нищо, освен за разрешаване на проблемите в държавата”, подчерта той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама