Божидар Краев: Настроението е добро, готвим се здраво за мача с ЦСКА

13:19, 26 апр 17 / Спорт 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"От моя гледна точка настроението е добро. Готвим се позитивно и здраво за мача с ЦСКА", заяви футболистът на Левски Божидар Краев, предаде БГНЕС. Полузащитникът на "сините" бе награден за играч на 27-ия кръг на Първа лига. Талантът отбеляза четири гола за разгромната победа на Левски над Локомотив Пловдив с 5:0.

"Остават още доста мачове, но наистина този е от голямо значение. Не мога да кажа дали има фаворити или не. Мисля, че никой няма предимства в такъв двубой. Това е голям мач и с особен заряд", коментира Краев предстоящия сблъсък между двата отбора от 30-ия кръг на първенството.

"Посвещавам тези четири гола най-вече на моето семейство, което е винаги до мен, дори и в най-трудните моменти. Също така ги посвещавам и на съотборниците си, както и на треньорите, които много ми помагат. Старая се да се представям максимално добре във всеки следващ мач", сподели още той.

"Лично аз не се притеснявам от пропуските, които правим. Отдавам го на това, че просто има вероятност да стане така, че да изпуснеш. Хубавото е, че наистина създаваме много положения", изказа мнението си халфът, за пропуските, които сините допуснаха при равенството 1:1 с отбора на Дунав.

За отношенията си със старши треньорът на Левски Николай Митов, Краев каза: "Работя много добре с Митов. Чувствам се добре. Той ми даде първи шанс в Левски и аз съм му много благодарен за това.

Относно на коя позиция се чувства най-добре на терена, 19-годишният футболист отговори: „В предни позиции. Чувствам се най-добре зад нападателя, но и като нападател съм много полезен за отбора. Доста неща имам да подобрявам, но най-вече бих изтъкнал работата върху физическата ми подготовка"

Попитан за договора му на стадион „Георги Аспарухов” и какво е бъдещето му със „сините”, Краев заяви. „Договорът ми изтича зимата на 2017-та година. Все още нямам яснота какво ще се случи и не мога да говоря по този въпрос". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама