БАИ привлича немски инвеститори по време на „Хановер Мессе“

11:02, 26 апр 17 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В периода 25-29.04.2017 г. в Хановер, Германия, се провежда най-мащабното техническо изложението в Европа и едно от най-престижните събития в индустриалния сектор в световен мащаб, съобщиха от Българската агенция за инвестиции /БАИ/. Това информира БГНЕС.

Българската агенция за инвестиции и Германо-Българската индустриално-търговска камара организираха съвместно уъркшоп, на който взе участие Стамен Янев, Изпълнителен директор на БАИ. Той представи България като инвестиционна дестинация с потенциал пред заинтересовани германски инвеститори. Интерес от германска страна бе проявен към сектори: машиностроене, автомобилостроене и химия. В дискусия бе изразена немската позиция, че страната ни е привлекателно място за инвестиции и се разглеждат потенциални възможности към представените сектори. По време на изложението Стамен Янев посети и българския щанд и бе очарован от сериозното българско представяне.

„Хановер Мессе“отново е център на съвременните технологии и иновации от различни технически области - енергия, индустриална автоматика и роботика, електроника, енергоспестяващи технологии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама