Жената на 40+ няма равна

15:09, 25 апр 17 / Любопитно 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Журналистът Анди Руни е живял дълго. Покрай писането на репортажи от нацистките лагери и новините, Анди радсъждава и върху насъщните човешки проблеми. Сред най-добрите му статии е и опитът да изясни защо в последно време все повече мъже ценят зрелите жени. Споделете размислите на човека, който, по всичко личи, е разгадал цялата женска същност. 

 

Това има много причини. Например, 40-годишната жена никога няма да те събуди посред нощ и да те пита "За какво мислиш?" На нея не й пука за какво мислиш. Ако на 40-годишната жена не й се гледа футбол по телевизията, тя няма да седи и да мрънка по този повод. Ще излезе и ще се захване с каквото иска и то обикновено е къде-къде по-интересно. 

40-годишната жена познава себе си достатъчно добре, за да бъде уверена в това коя е тя, какво иска и от кого го иска. Много малко жени в тази възраст се вълнуват от твоето мнение за тях или за това с какво се занимават.

40-годишните жени имат собствено достойнство. Те рядко ще ти вдигнат скандал в операта или в приличен ресторант. Разбира се, ако си го заслужил, спокойно ще те застрелят, ако сметнат, че могат да избегнат отговорността.

Зрелите жени са щедри на похвали, често незаслужени. Те знаят какво е неблагодарност. 

40-годишната жена е достатъчно уверена в себе си, за да те запознае с приятелките си. По-младите избягват дори най-добрите си приятелки, защото нямат доверие на партньора си. На зрялата жена не й пука, че дружките й може да ти се сторят привлекателни. Тя знае, че приятелките й няма да я предадат.

40-годишната жена има интуиция на оракул. Не е нужно нищо да си признаваш, тя и без това знае всичко за теб.

Яркочервеното червило стои прекрасно на 40-годишните жени, което не може да се каже за младите. Ако се научиш да игнорираш няколкото бръчици тук-там, ще откриеш, че жените над 40 са къде-къде по-сексапилни от по-младите.

40-годишните жени са откровени и честни. Те ще ти кажат в лицето, ако ти си животно или се държиш като животно. И никога няма да ти се наложи да гадаеш как се отнася тя към теб. 

Така че, да, има много причини да се възхищаваме на жените над 40. За съжаление, същото не може да се каже за мъжете. На всяка зашеметяваща, умна и поддържана жена над 40 се пада едно плешиво шкембесто изкопаемо в жълтеникави панталони, което се прави на идиот с 20-годишна сервитьорка.

Дами, аз ви поднасям моите извинения. 

Имам новина за всички мъже, които обичат да казват "защо да купувам цяла крава, когато мога да получа мляко безплатно". Днес 80 % от жените нямат интерес да сключват брак. Защо? Защото разбират, че няма смисъл да купуват цяло прасе заради кренвирш."
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама