Кубрат Пулев: Това, че съм фаворит не ми влияе

14:33, 25 апр 17 / Спорт 25 272 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Статутът ми на фаворит не ми влияе, почти няма напрежение у мен. Но боксът е спорт, в който винаги може да има изненада. Затова с треньора ми говорихме, че в първите рундове трябва да бъда по-предпазлив. Смятам, че съм добре подготвен, все пак не играем за световна титла. Подготвях се 2-3 месеца и мога да кажа, че необходимото го направихме.” Това заяви Кубрат Пулев при пристигането си на Летище София за мача му срещу американеца Кевин Джонсън на 28 май в "Арена Армеец".

"В добро настроение съм, въпросът е да победя. Крайната цел е най-важна. Не се вълнувам особено, но аз съм си такъв. Дори за мача за световната титла нямаше кой знае какво вълнение. Не мога да кажа кой е по-добър боксьор – Самюел Питър или Кевин Джонсън. И двамата са добри, но Джонсън е по-подготвен", заяви Кубрат.

На въпрос дали обмисля да пътува за Лондон, за да гледа сблъсъка за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Владимир Кличко на 29 април, Кубрат заяви: "Не мисля за този мач. Концентрирам съм изцяло върху противника ми в "Арена Армеец". Все пак да не слагаме яденето преди тигана”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама