Категоричен Дерменджиев: Няма спад в Лудогорец

00:12, 24 апр 17 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Мач с единоборства, а не толкова с футболни достойнства. Ние играем винаги за победа, но не може да се изключи и равен резултат", сподели старши треньрът на Лудогорец Георги Дермеджиев след равенството 1:1 с ЦСКА, предаде БГНЕС.

"Има един психологически момент, в който ние играем 16 мача повече от отбора на ЦСКА. Това е свързано с изключително много пътувания, с лагери и много напрежение. Колкото и да са мотивирани, колкото и да искат да играят добре и концентрирано, това оказва отражение", коментира още той.

„Аз мисля, че и двата отбора могат да играят много по-добър и красив футбол, който да радва хората, които ги гледат. Качествата и на двата отбора са на много по-високо ниво. Вие виждате, че има сблъсъци, накъсване на играта”, коментира Дерменджиев за това дали истеричната обстановка и съперничеството между двата отбора оказва негативно влияние върху отборите и съдийството.

"Не съм гледал дузпата и не искам да я коментирам. Съдиите са си съдии, като не трябва да се оправдаваме винаги с тях, защото и те са под изключително напрежение. Виждате каква е обстановката на терена и те се справят".

Лудогорец записа трети пореден мач без победа, като на въпрос дали има спад в шампионите Дерменджиев бе лаконичен. „Спад? 107 гола до момента във всичките първенства. За какво да говорим". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама