Настасе няма спирка, прекъснаха мача с Великобритания заради нова негова изцепка

17:39, 22 апр 17 / Спорт 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тенис легендата на Румъния Илие Настасе продължи тотално да се излага с просташкото си поведение в последните два дни, като този път двубоят между северните ни съседки и Великобритания от Фед Къп бе прекъснат заради него. Това информира БГНЕС.

По-рано днес стана ясно, че ITF започва разследване срещу капитана на отбора на Румъния, заради расистки коментар от негов страна по адрес на нероденото бебе на Серина Уилямс. „Нека видим какъв цвят ще бъде. Шоколадово или млечно?“, обърнал се той към друг член на тима.

Оказа се, че румънецът не е приключил с изцепките и той отново се прояви по време на самия мач с Великобритания в Констанца. След като съдията на стола помоли публиката да уважава играчите на корта, Насатасе се обърна към него с думите: „Това не е опера, какъв ти е ш......т проблем?“. Настасе бе помолен да се успокои, но след като не го стори бе изгонен от съдията, а при напускането си на корта изкрещя към него и британските тенисистки: „Ш...н задник! Ш....и кучки!“.

Първата ракета на Великобритания Джо Конта бе видимо разтърсена от случилото се и се разплака, но след това успя да се събере и да вземе мача със Сорана Кърстя при доиграването му с 6-2, 6-3. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама