Роуън Аткинсън обмисля нов филм за Мистър Бийн

14:41, 22 апр 17 / Любопитно 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският актьор Роуън Аткинсън обмисля създаването на нов филм за любимия на всички Мистър Бийн, пише „Контакт мюзик“, цитиран от БГНЕС.

Той разкри, че с неговия приятел и сътрудник – режисьорът на „Наистина любов“ Ричард Къртис, имат една „много забавна“ идея, включваща смехотворния персонаж.

62-годишният комик намекна, че е възможно да видим Мистър Бийн като вече остарял, но все така „смахнат“ човек.

Първият филм от поредицата излезе през 1997 г. и спечели милиони хора по целия свят, превръщайки се в истинска комедийна класика. По-късно бяха излъчени 13 серийни епизода в периода между 1990 г. и 1995 г. После видяхме и втората филмова адаптация – „Ваканцията на Мистър Бийн“ от 2007 г. От няколко години се върти и анимационният сериал с героя.

Последно Роуън Аткинсън се прояви, изигравайки агента от британските спецслужби Джони Инглиш. Актьорът участва със скеч при откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., а две години по-късно стана и рекламно лице на „Сникърс“.

Макар да е играл и сериозни роли, Аткинсън остана в сърцата ни като Бийн и той твърди, че до последно няма да се откаже от този си образ. Въпреки това комикът признава страха си, че предишните продукции са вдигнали летвата твърде високо и всяка нова лента носи огромен риск.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама