Писмен изпит за младши прокурори

14:15, 21 апр 17 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Писменият изпит за младши прокурори ще се проведе на 22 април от 09:00 ч. в сградата на Софийския университет, Централен корпус, Северно крило, като кандидатите с входящи номера от 1 до 570 са разпределени в Аудитория 272, кандидатите с входящи номера от 571 до 841 са разпределени в Аудитория 292 и кандидатите с входящи номера от 842 до 974 са разпределени в Аудитория 255, съобщиха от ВСС. Това предаде БГНЕС.

Реда и условията за провеждане на писмения изпит са регламентирани в Раздел ІІІ на Наредба № 1 от 09.02.2017 г. за конкурсите за магистрати и за избор на административни ръководители в органите на съдебната власт (обн. в Държавен вестник, бр.17/21.02.2017 г.).

Съгласно Наредбата, в изпитните зали няма да бъдат допускани кандидати с мобилни телефони, компютри или други технически устройства, както и не се разрешава ползването на съдебни и тълкувателни решения или друга съдебна практика. В тази връзка явилите се на изпита следва да носят нормативни актове без такива приложения или при наличие на такава практика същата да е ограничена по начин непозволяващ ползването й. Организаторите по провеждането на конкурса нямат ангажимент за осигуряване съхранението на мобилни телефони или други технически устройства. Пропускателният режим се осъществява от Главна дирекция „Охрана” към Министерство на правосъдието.

Уведомяват се всички кандидати, че влизането в сградата на Софийски университет "Св. Климент Охридски" ще се осъществява само откъм ул. „Св. Климент Охридски” № 6, през бариерата на вътрешния двор, вход – Централен корпус, като влизането на автомобили не е позволено. Достъпът на участниците до залите ще бъде възможен след 7.00 часа. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама