Австрийският канцлер се профилира като доставчик на пици

21:18, 20 апр 17 / Любопитно 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Австрийският канцлер Кристиан Керн влезе за един ден в ролята на доставчик на пици, с което приятно изненада жителите на Виена. Това съобщи ТАСС.

Той се превъплъти в служител на известната пицария „Това е любов“ в един от столичните райони. При доставката на първата поръчка канцлерът сподели пред изненаданите клиенти: „Искам да правя политика за вас. За мен е важно да разбера какво ви вълнува и какво очаквате от мен. Трябва да водим диалог и да се вслушваме един в друг, затова реших римно да ви посеят и да ви изслушам“.

По време на доставките канцлерът изуми гражданите, появявайки се пред техните домове и апартаменти. Той се интересуваше от обитателите какви въпроси от съвременната политика ги интересуват и готови ли са предложат свои решение на съвременната политика.

Видеото на канцлера доставчик на пици набра 500 000 гледания на правителствената страница във "Фейсбуке".

В края на деня самият Кристиан Керн призна, че е разбрал посланието на народа и е готов заедно с него да се труди за развитието на силна държава. По думите му за тази работа на властите им трябва силна средна каса, който е скелетът на съвременно общество. Крен каза още, че работата на доставчик на пици на е лесна.

Проектът бе дело на Социал-демократическата партия на Австрия (СПА) в навечерието на Деня на труда 1 май. Според партийните служители целта на проекта е да се покаже подкрепа за средната каса от стана на властите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама