Днес започваме разговори за съставяне на коалиционното споразумение

09:06, 20 апр 17 / Политика 25 206 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съпредседателят на Обединените патриоти Красимир Каракачанов заяви, че още днес разговорите за коалиционното споразумение ще започнат, предаде БГНЕС.

"Мисля, че още от днеска ще започнат разговорите за това коалиционно споразумение и аз го виждам като споразумение, в което е описан механизмът как ще функционира на политическо ниво една такава коалиция. Още от днеска ще започнем", каза той по БНТ.

Основният принцип, за който ще настояват Патриотите е една равнопоставеност между тях и ГЕРБ.

"Второто нещо - основният принцип в работата на подобно правителство трябва да е само и единствено отстояване на българския национален интерес. Записано е още в преамбюла на приоритетите - отстояване на българския национален интерес, като основен приоритет, и не допускане на намеса във вътрешните работи на Република България. Също така записани са проблемите с демографската криза, повишаване на доходите на българските граждани, темата с битовата престъпност. Хубавото е едно. Всички политически партии, вчера, говореха за едни и същи проблеми. Надявам се, че този път българските народни представители, влизайки в парламента, най-накрая са прочели какво пише на сградата. Надявам се, текстът на вчерашната клетва да бъде запомнен от всички депутати", добави Каракачанов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама