Писмо от Слави Трифонов до българските медии

23:00, 18 апр 17 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За втори път в рамките на по-малко от месец предаването "Шоуто на Слави" е свалено от екран. В момента се излъчва стар епизод на шоуто.

"Планираният за днес епизод няма да бъде излъчен поради несъответствие с телевизионното съдържание", се казва в съобщение на бТВ, предаде БГНЕС.

В днешното предаване бе планирано участие на журналиста Васил Иванов, който по-рано обяви, че напуска Нова тв.

В писмо на Слави Трифонов до медиите се казва: "Уважаеми колеги журналисти, тази вечер моето шоу беше спряно. Беше спряно отново. Този път причината е следната: на гости ми беше разследващият журналист от Нова тв Васил Иванов. В предаването той разкри изключително гнусни и скандални случаи на цензура и корупция, подкрепени с факти и записи. Тъй като предаването е на запис, още преди това получих писмо от мениджмънта на бТВ да не интервюирам Васил Иванов. Аз не се съобразих с това искане . Реализирах предаването, защото смятам, че истината и моралът са по-важни от всичко. Интервюирах Васил Иванов, след това получих отново писмо от бТВ, в което те искат да махна интервюто. Аз отново не се съгласих и предаването беше спряно. За да научите цялата истина, заповядайте утре на нашата пресконференция, на която ще присъства и Васил Иванов. Часът и мястото й ще бъдат съобщени допълнително. Вярвам, че истината и свободата на словото са важни не само за вас, а и за нас", завършва писмото си Слави Трифонов.

На 27 март само ден след предсрочните парламентарни избори "Шоуто на Слави" бе свалено от екран пак поради същите причини, поради които е отменено и днешното предаванe.

Пресконференция на Слави Трифонов и екипа му на живо:

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама