В САЩ издирват 37-годишен мъж, който застреля човек и пусна запис с във "Фейсбук"

22:16, 17 апр 17 / Свят 25 238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в САЩ организира мащабно издирване на убиец, който застреля случаен минувач и след това пусна видеозапис с убийството във „Фейсбук“, предаде БГНЕС.

Заподозреният е 37-годишният Стив Стивънс. Според властите, които разпространиха и негово описание, той е въоръжен и много опасен. Те предупредиха и съседните на Охайо, четири щата за особена бдителност. 74-годишният Робърт Годуин е застрелян на улицата, докато се връщал у дома след празнична великденска вечеря.

Полицията издаде заповед за арест срещу заподозрения Стивънс и разпространи неговото описание – едър чернокож мъж с брада в бял автомобил форд с временни регистрационни номера. Заподозреният е пуснал на страницата си във „Фейсбук“ видео с убийството. На него се вижда, как мъж, който прилича на него, излиза от автомобил, насочва се към жертвата и стреля в главата й.

„Убих 13 и сега действам за 14, докато говорим. Карам наоколо и удрям копелетата, човече. Тъкмо свалих един, *“ Полицията твърди, че не е проверила твърдението, че той е убил и други преди Робърт Годуин.

„Фейсбук свали видеозаписа незабавно. „Това е ужасно престъпление и не позволяваме подобни неща да се публикуват във „Фейсбук“, се казва в изявление на компанията.

Майката на заподозрения убиец каза пред Си Ен Ен, че му се е обадила след като е научила за видеото. Той и казал, че стреля по хора, защото се бил скарал с приятелката си. Полицията заяви, че въпросната приятелка е скрита на сигурно място. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама