Иско спаси Реал от резил срещу Спортинг Хихон

19:55, 15 апр 17 / Спорт 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Реал Мадрид постигна ценна победа с 3:2 при гостуването си на Спортинг Хихон в мач от 32-ия кръг на Ла Лига, предаде БГНЕС. Резервите на Кралския Клуб стигнаха до успеха след късен гол на Иско в 90-та минута на мача.

Домакините поведоха в резултата в 14-та минута чрез попадение на Чоп, но радостта им бе за кратко. Три минути по-късно Иско изравни резултата, след като матира защитата на Хихон и вкара красиво попадение.

През втората част домакините откриха още в 50-та минута чрез Мигел Весга, който вкара красиво попадение с глава на Кико Касийя.

Реал натисна здраво в опит да изравни, като логичното се случи и чрез хубав гол на Мората в 59-та минута това стана факт.

Отново Иско се оказа спасител за мадридчани. В 90-та минута той получи топката пред наказателното поле и с мощен удар вкара във вратата на Куеяер за крайното 2:3.

Със спечелените три точки Реал Мадрид остава лидер в класирането с актив от 75 точки, с 6 повече от вечният съперник Барселона. Хихон остава в зоната на изпадащите на 18-та позиция с 22 пункта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама