Натоварен трафик, две верижни катастрофи и загинал на Разпети петък

17:02, 14 апр 17 25 236 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В следобедните часове на днешния Разпети петък трафикът на автомагистрала „Хемус” е засилен, натоварено е и по Е-79 в посока Симитли, съобщи БГНЕС.

По-рано днес станаха два верижни пътни инцидента. Малко преди 12 часа, на „Хемус” в посока Варна, след тунел "Витиня", се удариха три автомобила. За щастие при катастрофата няма пострадали, нанесени са само материални щети.

Малко преди 13 часа на автомагистрала „Струма”, на 60 км, преди разклонението за Дупница в посока Благоевград, стана друг верижен инцидент също с три автомобила.

При втория инцидент пострадаха трима души, които са откарани в медицинско заведение, където по-късно един от пострадалите - 89-годишен мъж е починал. От МВР съобщи, че на място пътни полицаи регулират движението на превозните средства.

Интензивно е движението на превозни средства и на граничните пунктове. На ГКПП- Капитан Андреево има колона от 5 км товарни автомобили на изход и 2 км товарни на ГКПП-Лесово. Движението е интензивно, но няма натрупване на леки автомобили.

Интензивно движение, без натрупвания на превозни средства има и на българо-гръцката граница, само на ГКПП - Капитан Петко войвода – на вход им 2 км колона от леки автомобили.

На ГКПП Дунав мост - Русе има 2 км на изход от товарни автомобили. На останалите гранични пунктове трафикът е нормален, уточняват от ГД „Гранична полиция“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама