12-годишният син на басиста на "Металика" ще свири с "Корн"

23:04, 10 апр 17 / Любопитно 25 690 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Синът на басиста от „Металика“, 12-годишният Тай ще се присъедини към групата „Корн“ за няколко концерта в Южна Америка.

Тай Трухильо очевидно е тръгнал по стъпките на своя баща Робърт Трухильо в музиката. Той ще свири с „Корн“ този месец на мястото на Реджиналд „Фийлди“ Арвизу, който няма да участва в предстоящите концерти заради „непредвидени обстоятелства“. Арвизу ще заеме мястото си за концертните в САЩ през следващия месец.

„Ние сме разочаровани, че Фийлди няма да бъде с нас на тези концерти, но сме и развълнувани, че ще посрещнем един млад музикант като Тай, се казва в изявление на групата на страницата й във „Фейсбук“. Въпреки, че е много млад Тай Трухильо е доста добър като музикант и е свикнал със сцената.

Той свири от осемгодишен с калифорнийската детска метъл група The Helmets. Баща му се присъедини към групата като специален гост на фестивала „Ботълрок“ миналата година. „Корн“ е една от основните групи, изпълняващи алтернативен метъл през 90-те години и е известна с това, че включва и хип-хоп елементи в своите парчета. „Корн“ започват южноамериканското си турне на 17 април в Богота. Следват три дати в Бразилия, един концерт в Буенос Айрес, един в Сантяго и един в Лима.

Робърт Трухильо е един от най-скорошните членове на емблематичната метъл група „Металика“. Той се включи в нея през 2003 г. след като бе свирил в „Suicidal Tendencies“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама