Никола Груевски: Народът трябва да се подготви за по-дълга битка с бандата на Заев

20:08, 07 апр 17 / Свят 25 205 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народът трябва да бъде подготвен за по-дълга съпротива, защото Зоран Заев и неговата банда искат да се доберат до властта на всяка цена, дори и чрез насилие в парламента, както се готвеха да напрявт това тези дни, но те имат такива планове и за следващата или след Великденската седмица. Те са готови на всичко за да дойдат на власт и да реализират техните помисли и обещания, предаде БГНЕС.

Това каза лидерът на ВМРО-ДПМНЕ и бивш премиер на Република Македония Никола Груевски по повод тежката политическа криза и политическата конфронтация между неговата формация и Социалдемократическия съюз /СДСМ/ на Зоран Заев. Според Груевски целта на т.нар. "Албанска платформа" е промяна на държавното устройства на държавата и промяна на конституционното име на западната ни съседка.

Най-доброто решение за изход от кризата е провеждане на бързи избори.....Живеем в доста тежко и драматично време за цялостта, държавността и националните интереси на Република Македония. Много добре е, че гражданите са значително по-чувствителни, включително и тези, които гласуваха за СДСМ....По улиците на страната протестират не само привърженици на ВМРО-ДПМНЕ, но и такива, които са пуснали бюлетината за СДСМ, каза още Груевски и добави: Само чрез преговори и демократичен диалог в парламента трябва да бъдат намерени решения, които са в интерес на гражданите и мнозинството. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама