US вестник: Само не казвайте, че Путин нямал чувство за хумор

21:12, 04 апр 17 / Свят 25 212 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първоаприлската шега на руското Министерство на външните работи получи добър прием сред интернет ползвателите, въпреки че в САЩ продължават да се повтарят безпочвени истории за руското хакерство. Това предаде БГНЕС.

По повод Деня на шега министерство разпространи интернет оферта, в който се казваше, че ако обадилият се иска да си поръча позвъняване на руски дипломат срещу свой политически конкуренти, да натисне едно. За използване на услугите на руските хакери да се натисне две. За онзи пък, който много искат да се намеси в изборите, да натисне три и да изчакат началото на избирателната кампания. „Обръщаме внимание: за повишаване качеството на услугите, всички разговори се записват“. След това гласът измита същия текст на английски.

Известно е, че агенция Асошиейтед прес се обади на министерство с питането дали ще потвърди, че постът е шега и е пуснат по повод 1 април.

Мнозина ползватели обаче искрено се забавляваха.

„Безценно! Обичам чувстото за хумор“, написа Beth McLellan

„От един американец, който не вярва, че Русия се намесва в нашите избори, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО, най-добрият майтап, който съм чувал от седмици“, написа Richard StJohn

Вестник USA Today окачестви поста като „дързък изблики на веселба за Деня на смеха“, а Chicago Tribune посъветва читателите: „Само не казвайте, че президентът Путин нямал чувство за хумор“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама