ЦСКА е най-обичаният, но и най-мразен от враговете в България

19:35, 04 апр 17 / Спорт 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният треньор и футболист на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели впечатленията си от двубоя с Лудогорец за официалния телевизионен канал на "армейците", както и за атаките срещу армейския клуб, съобще БГНЕС.

"Момчетата се стараха, играха добре, но както се казва ни "прецакаха класически". Нечестно ни биха. Общо взето една и съща грешка допускаме - дали е засада, или не, няма да коментирам, но същата грешка допуснахме и срещу Левски - при всички статични положения през центъра на защитата с глава да ти отбележат - това не мога да си го обясня как става", заяви Никодимов.

"Естествено, че вторият гол от засада си оказа влияние, едно е да губиш с един гол, друго е с два, започваш да бързаш, да грешиш, изнервяш се, както и стана, прибързваха, пропуснаха да си вкарат положенията, това е психология, ако беше 1:0, сигурно щеше да бъде по-леко. За мен Веселин Мишев не трябва повече да бъде съдия. Не че не разбира, той е толкова опитен, но нещо е покварен, за да направи това нещо", сподели легендарният треньор.

"Имаше желание у момчетата, опитаха се да играят като отбор, добра тактика им беше избрал треньорът, правилно противодействаха на Лудогорец, но за съжаление изпуснахме много положения, не успяхме да поведем, а беше много удобен моментът да ги победим, защото през по-голямата част ги надигравахме. Може би майсторство не достигна на голмайсторите", коментира Никодимов.

"Атмосферата по трибуните беше типичната за ЦСКА, според мен, ако продължават да играят така ще има все повече хора на стадиона."

"Ако някой прочете някъде - да им кажа да не пречат повече на развитието на отбора, аз не мога да разбера какви са тези търгове, разни анонимници се явяват, без да представят документ откъде са им парите, ами може да са от наркотици тези пари, знае ли човек. Какви са тия закони - нямам представа, но това за мен е някакъв абсурд", заяви треньорът по повод отминалия търг за емблемата на ЦСКА.

"Подложени сме на атака, защото се притесняват, че ЦСКА ще се възроди и отново ще бъде водещ фактор в българския футбол. Нямам представа кои са хората, но за мен това е основното, много омраза се е насъбрала у много хора към ЦСКА. За мен е тъпотия с такава сума да глобят отбора при този недоимък в българския футбол, вместо тези пари да се вложат в развитието на ДЮШ, или да се дадат за благотворителност, те си ги взимат в БФС да ядат и пият с тях и да плащат заплати и премии."

"100% българи докладват в УЕФА за ЦСКА, те ровят - българи, които нямат интерес ЦСКА да бъде възроден и да стъпи здраво на краката си и искат непрекъснато да го клатят - опитват всичко - пускат неверни информации, както сега и за евротурнирите. Уж живеем в демокрация, но за мен това не е демокрация, в дивашки времена живеем."

"ЦСКА е най-обичаният, но и най-мразен от враговете отбор в България. Трябва да се сплотим, ЦСКА е този, който играе на Армията. Трудно ще разколебаят Гриша Ганчев, доколкото го познавам, а за феновете няма какво да говоря - номер 1 са в България", завърши Аспарух Никодимов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама