Даниел Крейг е готов да се завърне като Джеймс Бонд

18:47, 04 апр 17 / Любопитно 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският актьор Даниел Крейг е готов да се завърне в образа на агент 007, след като по-рано се появиха спекулации, че той няма да участва в повече филми за Джеймс Бонд, съобщи БГНЕС.

Според източници на „Ню Йорк поуст“ актьорът се е съгласил да участва в още една лента, убеден от продуцента Барбара Броколи, с когото той работи и по постановката на „Бродуей“ „Отело“. Тя е дъщерята на Албърт Броколи – човекът, създал поредицата за британския агент по оригиналните книги на Иън Флеминг.

„На Даниел му беше много приятно с това как се осъществи „Отело“ и от чудесните отзиви. Сега разговорите на Даниел и Барбара вървят в правилната посока“, заяви източникът на изданието. „Имат сценарий – сценаристите Нийл Първис и Робърт Уейд, които написаха няколко филми за Бонд, пишат и могат да влязат в продукцията, веднага щом Даниел е готов“, допълни още той.

В момента Крейг е вторият актьор заемал най-дълго време ролята на Бонд с прекарани официално 11 години като британския супершпионин. Преди него е сър Роджър Мур, който 12 години играе агент 007 и участва в седем филма от поредицата.

След премиерата на филма „Спектър“ през 2015 г. Крейг заяви в интервю, че по-скоро би прерязал китката си, отколкото да участва в още един филм, като причина за това той посочи умората, която му се е натрупала от заснемането на последната лента. Но през 2016 г. той описа работата си във филмите като „най-добрата на света“ вдъхвайки нова надежда на феновете. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама