Лудогорец надви ЦСКА-София с 2:0 на "Българска армия"

22:05, 01 апр 17 / Спорт 25 928 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на ЦСКА-София отстъпи пред Лудогорец с 0:2 в двубой от последния 26-и кръг от редовния сезон в Първа професионална лига, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата. Разградчани отбелязаха и двата си гола през първото полувреме. това съобщи БГНЕС.

Лудогорец успя да поведе в резултата при първото си положение в мача, което дойде в 28-ата минута. Вандерсон центрира от свободен удар, а Козмин Моци бе оставен непокрит и с глава даде преднина на гостите. Две минути по-късно Кирил Десподов можеше да изравни резултата, но от точката на дузпата стреля над напречната греда.

Снимка: БГНЕС

В 41-ата минута Лудогорец нанесе нов удар – Вандерсон бе изведен на добра позиция от Марселиньо, напредна и подаде на непокрития Джонатан Кафу, който отбеляза 10-ия си гол за сезона и удвои преднината на гостите. Станислав Манолев бурно протестира, че Вандерсон е бил в засада и заради поведението си получи жълт картон.

Снимка: БГНЕС

ЦСКА също имаше своите положения през първата част, но не успя да ги реализира. В 54-ата минута Каранга бе изведен сам срещу Ренан дос Сантос, но не успя да преодолее вратаря на Лудогорец .

Снимка: БГНЕС

Това бе и най-чистото положение за отбора на ЦСКА-София през вторите 45 минути. Лудогорец води убедително в класирането с 67 точки, 16 повече от втория Левски, а ЦСКА е на трета позиция с 46 пункта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама