Кристъл Палас изненада Челси на "Стамфорд Бридж"

19:29, 01 апр 17 / Спорт 25 230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лидерът в класирането на Висшата лига Челси допусна изненадваща грешка при домакинството си на Кристъл Палас в мач от 30-ия кръг и загуби с 1:2. Това съобщи БГНЕС. 

Двубоят на "Стамфорд Бридж" започна отлично за "сините", след като те поведоха в резултата още в 5-та минута, когато Сеск Фабрегас се разписа след асистенция на Еден Азар. "Орлите" обаче отговориха много бързо на предизвикателството и само 6 минути успяха да постигнат пълен обрат след бързи голове на Уилфрид Заха и Кристиан Бентеке. До края на срещата възпитаниците на Антонио Конте така и не успяха да стигнат до нов гол, въпреки че имаха сериозно игрово преимущество и по този начин записаха 4-та загуба от началото на сезона.

Те продължават да се намират в комфортна позиция и да водят със 7 точки пред втория Тотнъм, който се възползва от грешката на лидера и скъси изоставането си, постигайки успех с 2:0 при гостуването си на Бърнли. Ерик Дайър и Хюн Мин Сон вкараха след почивката, за да донесат победата на "шпорите".

Манчестър Юнайтед за пореден път разочарова публиката на "Олд Трафорд", след като направи нулево равенство срещу Уест Бромич Албиън. "Червените дяволи" бяха без Златан Ибрахимович, Пол Погба и Хуан Мата, което се отрази на играта им и те бяха доста безидейни в атака, въпреки че имаха тотално преимущество през целия двубой. За Юнайтед това бе 8-мо равенство от 15 мача у дома през сезона.

Останалите резултати:

Хъл - Уест Хем 2:1

Лестър - Стоук 2:0

Уотфорд - Съндърланд 1:0. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама